2-slaapkamerappartement in de winkelstraat van Bornem. 2-slaapkamerappartement in de winkelstraat van Bornem. 2-slaapkamerappartement in de winkelstraat van Bornem. 2-slaapkamerappartement in de winkelstraat van Bornem. 2-slaapkamerappartement in de winkelstraat van Bornem. 2-slaapkamerappartement in de winkelstraat van Bornem. 2-slaapkamerappartement in de winkelstraat van Bornem. 2-slaapkamerappartement in de winkelstraat van Bornem. 2-slaapkamerappartement in de winkelstraat van Bornem. 2-slaapkamerappartement in de winkelstraat van Bornem. 2-slaapkamerappartement in de winkelstraat van Bornem. 2-slaapkamerappartement in de winkelstraat van Bornem. 2-slaapkamerappartement in de winkelstraat van Bornem. 2-slaapkamerappartement in de winkelstraat van Bornem.

Te koop2-slaapkamerappartement in de winkelstraat van Bornem.

Beschrijving

Welkom in de Boomstraat 29 te Bornem.

De winkelstraat bij uitstek dus perfect als je alles wenst binnen handbereik. 

We nemen de lift naar de eerste verdieping en betreden het appartement.

We zien meteen een vestiaire rechts en een apart gastentoilet links. 

Wandelen we even door, komen we toe in de woonkamer met grote raampartijen.

En het terras, met zicht op de winkelstraat is absoluut de kers op de taart. Je zit lekker overdekt dus je kan er meerdere seizoenen gebruik van maken. Dat wordt genieten!

Naast de keuken, beschik je ook over een ruime berging. Ideaal om je wasmachine en droogkast te plaatsen, maar ook om nog andere zaken op te bergen.

De badkamer mag je zelf nog gaan kiezen bij de firma Desco in Temse. Een bad en douche, waarom niet! De plaats is ervoor voorzien.

En wens je graag 2 slaapkamers? Dan kan je dat hier ook afvinken! Je hebt zelfs 2 slaapkamers met een ruim zonneterras! Wij zijn alvast fan!

Wat de prijs betreft melden we jou graag het volgende:
– de verkoopprijs van het appartement bedraagt 299.000 euro. Deze prijs is als volgt opgesplitst: grondaandeel 57.500 euro ( à 12% registratierechten) en constructie 241.500 euro (mogelijks aan 6% btw), uitgezonderd extra aankoopkosten.

Komen eveneens ten laste van de kandidaat-koper: 
– de kosten van aansluiting water, aardgas, elektriciteit, riolering, telefoon en TV-distributie en de kosten/huur van de tellers; de aansluitingstaksen vermeerderd met de B.T.W.
– de kosten, rechten en erelonen verbonden aan het aandeel van kandidaat-koper in de kosten van de basisakte, vermeerderd met de B.T.W.

Graag een bezoekje gewenst! Maak alvast gauw uw afspraak.

 

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Bouwjaar:

2019

Staat:

nieuw

Bewoonbare oppervlakte:

75 m2

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Terras:

2

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Comfort

Beglazing:

Dubbele beglazing

Unieke code:

EPB in aanvraag.

Renovatieverplichting:

Nee

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Lift:

Ja

Locatie

Boomstraat 29 2880 Bornem

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.