2 slaapkamer appartement in het centrum van Zwijndrecht 2 slaapkamer appartement in het centrum van Zwijndrecht 2 slaapkamer appartement in het centrum van Zwijndrecht 2 slaapkamer appartement in het centrum van Zwijndrecht 2 slaapkamer appartement in het centrum van Zwijndrecht 2 slaapkamer appartement in het centrum van Zwijndrecht 2 slaapkamer appartement in het centrum van Zwijndrecht 2 slaapkamer appartement in het centrum van Zwijndrecht 2 slaapkamer appartement in het centrum van Zwijndrecht 2 slaapkamer appartement in het centrum van Zwijndrecht

Te huur2 slaapkamer appartement in het centrum van Zwijndrecht

Beschrijving

Welkom in Dorp West 13 b2 te Zwijndrecht. Het appartement is gelegen in het centrum van Zwijndrecht vlakbij de tramhalte die je in 10 minuten naar Antwerpen-Centrum brengt.

Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van het gebouw. Je komt binnen in de hal waar ruime ingemaakte kasten zijn. Wat verder in de hal krijg je toegang tot de lichtrijke woonkamer met grote raampartijen. Aansluitend vind je de keuken met koelkast, oven, kookvuur en lavabo.

Verder is er nog een badkamer met bad, toilet en wastafel. Er zijn twee ruime slaapkamers waarvan 1 met ingemaakte kasten.
Aan de achterkant bevindt zich een ruime veranda waar het in de winter heerlijk vertoeven is. Van hieruit heb je toegang tot het dakterras (15m2) met uitzicht op de natuur. Ideaal voor in de zomer buiten te zitten.

Klinkt dit als muziek in de oren? Registreer je op ons online huurplatform Rentio via volgende link: https://bit.ly/DorpWest13b2 of klik op de knop ‘Ik ben kandidaat’.
Beschikbaar vanaf 01/05/2022.

EPC: 284 kWh/m2jaar, UC: 2584866
Kosten:
Nutsvoorzieningen: zelf af te sluiten
Waarborg: 3 maanden huur
Plaatsbeschrijving: 185 euro/per partij

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Staat:

goede staat

Oriëntatie tuin:

Noord

Bewoonbare oppervlakte:

70 m2

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Veranda:

1

Terras:

1

Stedenbouwkundige informatie

Erfgoed:

Nee

Comfort

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

284

Unieke code:

20220421-0002584866-RES-1

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Locatie

Dorp West 13 2 2070 Zwijndrecht