Leuk appartement met 2 slaapkamers, tuin en garagebox. Leuk appartement met 2 slaapkamers, tuin en garagebox. Leuk appartement met 2 slaapkamers, tuin en garagebox. Leuk appartement met 2 slaapkamers, tuin en garagebox. Leuk appartement met 2 slaapkamers, tuin en garagebox. Leuk appartement met 2 slaapkamers, tuin en garagebox. Leuk appartement met 2 slaapkamers, tuin en garagebox. Leuk appartement met 2 slaapkamers, tuin en garagebox. Leuk appartement met 2 slaapkamers, tuin en garagebox. Leuk appartement met 2 slaapkamers, tuin en garagebox. Leuk appartement met 2 slaapkamers, tuin en garagebox. Leuk appartement met 2 slaapkamers, tuin en garagebox. Leuk appartement met 2 slaapkamers, tuin en garagebox. Leuk appartement met 2 slaapkamers, tuin en garagebox. Leuk appartement met 2 slaapkamers, tuin en garagebox.

Te huurLeuk appartement met 2 slaapkamers, tuin en garagebox.

Beschrijving

Welkom te Jan Hammeneckerstraat in 2880 Mariekerke.  Het ideale startpunt van prachtige wandelingen langs de dijk van de Schelde. Maar voor we aan onze wandeltocht beginnen, nemen we je graag eerst mee naar het appartement.

Het appartement is gelegen op het gelijkvloers. De ramen in de woonkamer en keuken zorgen ervoor dat er veel zonlicht naar binnen valt tijdens koude wintermaanden en tijdens de warme zomermaanden is het in jouw tuintje genieten van de zon, de rust en de stilte. De ideale plaats om jouw volgende wandeling uit te stippelen dus.

En in jouw keuken maak je snel lekkere maaltijden klaar.

De berging heeft plaats voor de wasjes en de plasjes want ook dat moet regelmatig gebeuren.

Verder beschikt het appartement over een badkamer en 2 gezellige slaapkamers. Hier zal je dus zeker kunnen genieten van de zaligheid van een goede nachtrust. Die zal je nodig hebben na een stevige wandeling ;-)

Ohja, er is ook nog een apart toilet met handenwasser. Zeer handig!

Wat met je wagen? Deze parkeer je gerust in jouw privatieve garagebox.

Nog een belangrijk weetje: gemeenschappelijke lasten per maand: 30 euro/maand.

Huurafspraken: eerste maand vooruit betaald, 3 maanden huurwaarborg en de helft van de kosten van een plaatsbeschrijving.

Het appartement is onmiddellijk beschikbaar.

 

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Bouwjaar:

2008

Staat:

goede staat

Bewoonbare oppervlakte:

95 m2

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Garage:

1

Tuin:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Erfgoed:

Nee

Comfort

Verwarming:

Centrale verwarming - aardgas

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

139 kWh/m²

Unieke code:

20230614-0002917413-RES-1

Elektriciteitskeuring:

, Niet conform

Locatie

Jan Hammeneckerstraat 10 BGVL 2880 Bornem

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.