Zeer stijlvol en energiezuinig appartement met 2 slaapkamers, terras en ondergrondse autostaanplaats Zeer stijlvol en energiezuinig appartement met 2 slaapkamers, terras en ondergrondse autostaanplaats Zeer stijlvol en energiezuinig appartement met 2 slaapkamers, terras en ondergrondse autostaanplaats Zeer stijlvol en energiezuinig appartement met 2 slaapkamers, terras en ondergrondse autostaanplaats Zeer stijlvol en energiezuinig appartement met 2 slaapkamers, terras en ondergrondse autostaanplaats Zeer stijlvol en energiezuinig appartement met 2 slaapkamers, terras en ondergrondse autostaanplaats Zeer stijlvol en energiezuinig appartement met 2 slaapkamers, terras en ondergrondse autostaanplaats Zeer stijlvol en energiezuinig appartement met 2 slaapkamers, terras en ondergrondse autostaanplaats Zeer stijlvol en energiezuinig appartement met 2 slaapkamers, terras en ondergrondse autostaanplaats Zeer stijlvol en energiezuinig appartement met 2 slaapkamers, terras en ondergrondse autostaanplaats Zeer stijlvol en energiezuinig appartement met 2 slaapkamers, terras en ondergrondse autostaanplaats Zeer stijlvol en energiezuinig appartement met 2 slaapkamers, terras en ondergrondse autostaanplaats

Te huurZeer stijlvol en energiezuinig appartement met 2 slaapkamers, terras en ondergrondse autostaanplaats

Beschrijving

Graag heten wij u welkom te Schaafstraat 15 in Breendonk. 

Van een unieke locatie gesproken … vlak aan de golf, dichtbij de A12 dus in een wip sta je in Antwerpen, Brussel en Mechelen.

We parkeren onze wagen in de ondergrondse staanplaats en nemen de lift naar de eerste verdieping.

Hang je jas maar op in de vestiaire en we lopen meteen even door via een glazen deur naar de woonkamer. De grote glaspartijen zorgen voor een goede portie natuurlijk licht

De keuken is spiksplinternieuw en voorzien van al het nodige comfort, dus leg die kookboeken niet te ver weg. Aanpalend aan de keuken beschik je ook over een zeer ruime berging/wasplaats.

We zien jouw ogen al afdwalen naar een ruim zonneterras van weliswaar 16 m² maar we hebben nog wel wat ruimtes die we jou graag tonen. 

Zoals de 2 slaapkamers waarvan 1 beschikt over een aparte dressing. Om dan nog maar te zwijgen over de zéér ruime badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel. Er is een apart toilet met handenwasser`LS1` .
We zijn ervan overtuigd dat dit zeker in de smaak zal vallen.

Nog wat meer opbergruimte nodig? Dan biedt de ondergrondse berging zeker een oplossing.

Bovendien wordt de verwarming geregeld door een warmtepomp en dit in combinatie met vloerverwarming. En 2 zonnepanelen helpen jou graag om de energiekost te beperken.

Het appartement is onmiddellijk beschikbaar en de gemeenschappelijke last bedraagt 80 euro per maand.

Huurafspraken: eerste maand vooruit betaald, 3 maanden huurwaarborg, helft van de kosten van de plaatsbeschrijving.

Sla de bal niet mis mocht je interesse hebben in dit appartement. We staan alvast te popelen om jou te ontvangen.
 

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Bouwjaar:

2021

Staat:

nieuw

Oriëntatie tuin:

West

Bewoonbare oppervlakte:

119 m2

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Stedenbouwkundige informatie

Erfgoed:

Nee

Comfort

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

48 kWh/m²

Elektriciteitskeuring:

, Conform

Locatie

Schaafstraat 15 101 2870 Puurs-Sint-Amands

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.