Lichtrijk 3-slaapkamerappartement met terras, ondergrondse autostaanplaats en berging. Lichtrijk 3-slaapkamerappartement met terras, ondergrondse autostaanplaats en berging. Lichtrijk 3-slaapkamerappartement met terras, ondergrondse autostaanplaats en berging. Lichtrijk 3-slaapkamerappartement met terras, ondergrondse autostaanplaats en berging. Lichtrijk 3-slaapkamerappartement met terras, ondergrondse autostaanplaats en berging. Lichtrijk 3-slaapkamerappartement met terras, ondergrondse autostaanplaats en berging. Lichtrijk 3-slaapkamerappartement met terras, ondergrondse autostaanplaats en berging. Lichtrijk 3-slaapkamerappartement met terras, ondergrondse autostaanplaats en berging. Lichtrijk 3-slaapkamerappartement met terras, ondergrondse autostaanplaats en berging. Lichtrijk 3-slaapkamerappartement met terras, ondergrondse autostaanplaats en berging. Lichtrijk 3-slaapkamerappartement met terras, ondergrondse autostaanplaats en berging. Lichtrijk 3-slaapkamerappartement met terras, ondergrondse autostaanplaats en berging. Lichtrijk 3-slaapkamerappartement met terras, ondergrondse autostaanplaats en berging. Lichtrijk 3-slaapkamerappartement met terras, ondergrondse autostaanplaats en berging. Lichtrijk 3-slaapkamerappartement met terras, ondergrondse autostaanplaats en berging.

Te huurLichtrijk 3-slaapkamerappartement met terras, ondergrondse autostaanplaats en berging.

Beschrijving

Hier in Breendonk aan de golf, schittert dit leuk nieuwbouwappartement op de tweede verdieping met zonneterras.

Benieuwd naar dit pareltje? Dan neem ik jou graag mee voor een rondleiding. 

We parkeren onze wagen in de ondergrondse staanplaats en nemen de lift naar de tweede verdieping.

Eenmaal binnengekomen hangen we onze jas alvast even weg in de vestiaire en we lopen even door naar de woonkamer. De lichtinval zit perfect wat maakt dat de woonkamer met open keuken dé ideale plaats is om te ontspannen na die drukke werkdagen. Om nog maar te zwijgen over het mooie zicht op de golf.

De keuken is volledig uitgerust en voorzien van een aanpalende berging waar voldoende ruimte is voorzien voor de wasjes en plasjes. 

Niet 1, niet 2, maar 3 slaapkamers zijn er voorzien! Aan jou de keuze hoe je deze zal inrichten.

Last but not least beschikt dit prachtig appartement over een ruime badkamer met grote inloopdouche, dubbele wastafel en een handdoekdroger. Ook een apart toilet met handenwasser is zeer handig. 

Nog nood aan wat opbergruimte? Dan biedt de ondergrondse berging de oplossing.

Bovendien wordt de verwarming geregeld door een warmtepomp en dit in combinatie met vloerverwarming. En 2 zonnepanelen helpen jou graag om de energiekost te beperken.

Het appartement is onmiddellijk beschikbaar en de gemeenschappelijke last bedraagt 80 euro per maand.

Huurafspraken: eerste maand vooruit betaald, 3 maanden huurwaarborg, helft van de kosten van de plaatsbeschrijving.

Sla de bal niet mis mocht je interesse hebben in dit appartement. We staan alvast te popelen om jou te ontvangen.

 

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Bouwjaar:

2021

Bewoonbare oppervlakte:

118 m2

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Stedenbouwkundige informatie

Erfgoed:

Nee

Comfort

Beglazing:

Dubbele beglazing

Elektriciteitskeuring:

, Conform

Locatie

Schaafstraat 17 202 2870 Puurs-Sint-Amands

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.