Prachtig appartement in het bruisend centrum van Bornem met ondergrondse autostaanplaats en berging. Prachtig appartement in het bruisend centrum van Bornem met ondergrondse autostaanplaats en berging. Prachtig appartement in het bruisend centrum van Bornem met ondergrondse autostaanplaats en berging. Prachtig appartement in het bruisend centrum van Bornem met ondergrondse autostaanplaats en berging. Prachtig appartement in het bruisend centrum van Bornem met ondergrondse autostaanplaats en berging. Prachtig appartement in het bruisend centrum van Bornem met ondergrondse autostaanplaats en berging. Prachtig appartement in het bruisend centrum van Bornem met ondergrondse autostaanplaats en berging. Prachtig appartement in het bruisend centrum van Bornem met ondergrondse autostaanplaats en berging. Prachtig appartement in het bruisend centrum van Bornem met ondergrondse autostaanplaats en berging. Prachtig appartement in het bruisend centrum van Bornem met ondergrondse autostaanplaats en berging. Prachtig appartement in het bruisend centrum van Bornem met ondergrondse autostaanplaats en berging. Prachtig appartement in het bruisend centrum van Bornem met ondergrondse autostaanplaats en berging. Prachtig appartement in het bruisend centrum van Bornem met ondergrondse autostaanplaats en berging. Prachtig appartement in het bruisend centrum van Bornem met ondergrondse autostaanplaats en berging. Prachtig appartement in het bruisend centrum van Bornem met ondergrondse autostaanplaats en berging. Prachtig appartement in het bruisend centrum van Bornem met ondergrondse autostaanplaats en berging. Prachtig appartement in het bruisend centrum van Bornem met ondergrondse autostaanplaats en berging. Prachtig appartement in het bruisend centrum van Bornem met ondergrondse autostaanplaats en berging. Prachtig appartement in het bruisend centrum van Bornem met ondergrondse autostaanplaats en berging.

Te huurPrachtig appartement in het bruisend centrum van Bornem met ondergrondse autostaanplaats en berging.

Beschrijving

Ontdek dit klassevol en goed onderhouden appartement, gelegen op de eerste verdieping in een magnifiek gebouw. Dit appartement biedt niet alleen een gunstige ligging dichtbij belangrijke invalswegen en omringd door diverse winkels, maar ook de luxe van toegankelijkheid via een lift, een eigen ondergrondse autostaanplaats en een handige berging.

Binnenin vind je twee ruime slaapkamers, een badkamer voorzien van een ligbad en dubbele wastafels, een handige wasplaats/berging, en een heerlijk ruime woonkamer met aangrenzende keuken. Dankzij de overvloedige ramen baadt de ruimte in natuurlijk licht, en vanaf de twee terrassen geniet je constant van het levendige uitzicht op het plein en winkelcentrum.

De huurprijs bedraagt 930 euro per maand, met een provisie van 60 euro voor gemeenschappelijke lasten. Vooruitbetaling van de eerste maand huur en de helft van de plaatsbeschrijving maken de huurovereenkomst compleet.

Bovendien bestaat de mogelijkheid om hoogwaardige meubels en gordijnen over te nemen, waardoor dit appartement direct klaar is om in te trekken.

Dit is een unieke kans voor wie op zoek is naar comfortabel en stijlvol wonen in het hart van Bornem. Maak van dit appartement jouw thuis en geniet van de perfecte combinatie van comfort en een levendige omgeving.

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Interactief vloerplan

Algemene gegevens

Staat:

uitstekend

Bewoonbare oppervlakte:

100 m2

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Garage:

1

Terras:

2

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsrapport:

P-score: A
G-score: A

Comfort

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

117 kWh/m²

Unieke code:

20230925-0002998177-RES-1

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Lift:

Ja

Locatie

Kardinaal Cardijnplein 3 1 2880 Bornem

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.