Leuk appartement met 2 slaapkamers, zonneterras en garagebox. Leuk appartement met 2 slaapkamers, zonneterras en garagebox. Leuk appartement met 2 slaapkamers, zonneterras en garagebox. Leuk appartement met 2 slaapkamers, zonneterras en garagebox. Leuk appartement met 2 slaapkamers, zonneterras en garagebox. Leuk appartement met 2 slaapkamers, zonneterras en garagebox. Leuk appartement met 2 slaapkamers, zonneterras en garagebox.

Te huurLeuk appartement met 2 slaapkamers, zonneterras en garagebox.

Beschrijving

Welkom te Jan Hammeneckerstraat in Mariekerke.  Het ideale startpunt van prachtige wandelingen langs de dijk van de Schelde. Maar voor we aan onze wandeltocht beginnen, nemen we je graag eerst mee naar het appartement.

We nemen de trap naar de 1e verdieping en betreden het appartement. Grote raampartijen in woonkamer en keuken zorgen ervoor dat er veel zonlicht naar binnen valt tijdens koude wintermaanden en tijdens de warme zomermaanden is het op het terras genieten van de zon, de rust en de stilte. De ideale plaats om jouw volgende wandeling uit te stippelen dus.

De keuken is ruim en voorzien van alle nodige toestellen. Je kan er ook perfect genieten van je ontbijt aan de bar of aan de tafel.

We wandelen even door naar de nachthal en openen de deur van berging. De plaats voor de wasjes en de plasjes want ook dat moet regelmatig gebeuren.

Verder beschikt het appartement over een badkamer met ligbad en 2 gezellige slaapkamers. Hier zal je dus zeker kunnen genieten van de zaligheid van een goede nachtrust. Die zal je nodig hebben na een stevige wandeling 😉

Ohja, er is ook nog een apart toilet met handenwasser. Zeer handig!

Wat met je wagen? Deze parkeer je gerust in je garagebox.

Nog een belangrijk weetje: gemeenschappelijke lasten per maand: 35 euro/maand.

Huurafspraken: eerste maand vooruit betaald, 3 maanden huurwaarborg en de helft van de kosten van een plaatsbeschrijving.

Het appartement is beschikbaar op 1/8/2023.

 

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Bouwjaar:

2008

Staat:

goede staat

Bewoonbare oppervlakte:

80 m2

Aantal slaapkamers:

2

Keuken:

1

Garage:

1

Terras:

11

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Erfgoed:

Nee

Comfort

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

157 kWh/m²

Unieke code:

20110209-0000758953-00000002-9

Elektriciteitskeuring:

, Niet conform

Locatie

Jan Hammeneckerstraat 10 A1 2880 Bornem

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.