Knap 2-slaapkamerappartement met ruim terras. Knap 2-slaapkamerappartement met ruim terras. Knap 2-slaapkamerappartement met ruim terras. Knap 2-slaapkamerappartement met ruim terras. Knap 2-slaapkamerappartement met ruim terras. Knap 2-slaapkamerappartement met ruim terras. Knap 2-slaapkamerappartement met ruim terras. Knap 2-slaapkamerappartement met ruim terras. Knap 2-slaapkamerappartement met ruim terras. Knap 2-slaapkamerappartement met ruim terras. Knap 2-slaapkamerappartement met ruim terras. Knap 2-slaapkamerappartement met ruim terras. Knap 2-slaapkamerappartement met ruim terras.

Te huurKnap 2-slaapkamerappartement met ruim terras.

Beschrijving

Welkom te Eduard De Blockstraat.  Hier bevindt zich een knap en gezellig appartement met 2 slaapkamers.

We nemen de lift naar de 2e verdieping en betreden het appartement. De eerste ruimte waar we halte zullen houden is de berging, de ideale ruimte voor onze wasjes en plasjes.

Op het einde van deze hal bevinden zich 2 slaapkamers. Hier zal je zeker kunnen genieten van de zaligheid van een goede nachtrust. Die zal je nodig hebben want de prachtige groene omgeving is namelijk het ideale startpunt voor al jouw stevige wandelingen.

In de ruime leefruimte met open keuken, bevindt zich een groot raam dat uitgeeft op het terras. Hierdoor valt er veel zonlicht naar binnen tijdens koude wintermaanden en tijdens de warme zomermaanden is het op het terras genieten van de zon, de rust en de stilte. De ideale plaats om jouw volgende wandeling uit te stippelen dus.

Naast de leefruimte bevindt zich de badkamer. Deze beschikt over een verkwikkende douche, ligbad en dubbele lavabo. Ohja, er is ook nog een apart gastentoilet. Zeer handig!

Ook is er nog een zolder aanwezig voor extra stockageruimte.

Nog een belangrijk weetje, de gemeenschappelijke lasten per maand bedragen 50 euro en het appartement is beschikbaar vanaf 1 juli 2023.

Wil je graag dit super gezellig appartement komen bezoeken? We maken met plezier tijd voor je vrij.

Huurafspraken: 3 maanden huurwaarborg, eerste maand huur vooruit betaald, betaling van de helft van de huurwaarborg.
 

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Bouwjaar:

2004

Staat:

goede staat

Bewoonbare oppervlakte:

96 m2

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Terras:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Erfgoed:

Nee

Comfort

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

226 kWh/m²

Unieke code:

20210310-0002384797-RES-1

Renovatieverplichting:

Niet van toepassing

Elektriciteitskeuring:

, Niet conform

Lift:

Ja

Locatie

Eduard De Blockstraat 45 002 2880 Bornem

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.