Gerenoveerde app met 1slpk en extra kamer Gerenoveerde app met 1slpk en extra kamer Gerenoveerde app met 1slpk en extra kamer Gerenoveerde app met 1slpk en extra kamer Gerenoveerde app met 1slpk en extra kamer Gerenoveerde app met 1slpk en extra kamer Gerenoveerde app met 1slpk en extra kamer Gerenoveerde app met 1slpk en extra kamer Gerenoveerde app met 1slpk en extra kamer

Te huurGerenoveerde app met 1slpk en extra kamer

Beschrijving

Prachtig gerenoveerd gelijkvloers appartement met 1 slaapkamer en extra kamer

Dit schitterende gelijkvloerse appartement is volledig gerenoveerd en ligt op loopafstand van diverse winkels, restaurants en andere voorzieningen. Met de fiets ben je zo in het bruisende hart van Antwerpen.

Indeling

Het appartement beschikt over een ruime woonkamer met laminaatvloer en een open keuken met een granieten werkblad op een betegelde vloer. De badkamer is voorzien van een ligbad, toilet en een handdoekdroger. Daarnaast zijn er een slaapkamer en een extra kamer die kan dienen als bureau, hobbykamer of kleedkamer.

Extra voorzieningen

Zijn onder meer:

  • AREI-conforme elektriciteit,
  • €30 aan gemeenschappelijke kosten voor water,
  • Dubbele beglazing overal, geïsoleerd dak en een EPC-rating van D.

Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor dit appartement, vragen wij een huurwaarborg van 3 maanden en zijn er kosten voor de plaatsbeschrijving (ongeveer €185). Het appartement is geschikt voor maximaal 2 personen en zal beschikbaar zijn vanaf 1 april.

Om een comfortabel verblijf te kunnen verzekeren vragen wij dat de kandidaat beschikt over een totaal netto inkomen van minstens €2000 voor één persoon of €2200 voor twee inwoners.

Het appartement is gelegen in een woongebied en beschikt over de nodige vergunningen. Er zijn geen verkavelingsvergunningen, voorkooprechten of rechterlijke of bestuurlijke maatregelen opgelegd.

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Renovatiejaar:

2018

Staat:

uitstekend

Oriëntatie tuin:

West

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Bureau:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Ja

Erfgoed:

Nee

Comfort

EPC:

392 kWh/m²

Unieke code:

2117655

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Locatie

Van Maerlantstraat 24 101 2060 Antwerpen

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.