1-slaapkamerappartement met terras – bemeubelde verhuur ook bespreekbaar. 1-slaapkamerappartement met terras – bemeubelde verhuur ook bespreekbaar. 1-slaapkamerappartement met terras – bemeubelde verhuur ook bespreekbaar. 1-slaapkamerappartement met terras – bemeubelde verhuur ook bespreekbaar. 1-slaapkamerappartement met terras – bemeubelde verhuur ook bespreekbaar. 1-slaapkamerappartement met terras – bemeubelde verhuur ook bespreekbaar. 1-slaapkamerappartement met terras – bemeubelde verhuur ook bespreekbaar. 1-slaapkamerappartement met terras – bemeubelde verhuur ook bespreekbaar. 1-slaapkamerappartement met terras – bemeubelde verhuur ook bespreekbaar. 1-slaapkamerappartement met terras – bemeubelde verhuur ook bespreekbaar. 1-slaapkamerappartement met terras – bemeubelde verhuur ook bespreekbaar. 1-slaapkamerappartement met terras – bemeubelde verhuur ook bespreekbaar. 1-slaapkamerappartement met terras – bemeubelde verhuur ook bespreekbaar. 1-slaapkamerappartement met terras – bemeubelde verhuur ook bespreekbaar.

Te huur1-slaapkamerappartement met terras – bemeubelde verhuur ook bespreekbaar.

Beschrijving

Welkom te Duinstraat 126 bus 1 – 2060 Antwerpen.

In deze kleine residentie van 3 appartementen schittert een leuk appartement op het gelijkvloers met een gezellige patio en een ruim terras. En als de zon komt piepen, kan je er in alle rust optimaal van genieten.

Bij het betreden van het appartementsgebouw merk je al meteen de charme van het gebouw op. Deze charme merk je ook verder op als we doorwandelen naar het appartement. Hier vinden we een ruime slaapkamer terug. Het hoge plafond is hier zeker de eyecatcher en zorgt voor een heerlijk ruimtelijk gevoel met natuurlijk licht dat dankzij de hoge raampartijen naar binnen valt.

De badkamer is voorzien van toilet, lavabomeubel en een zalige inloopdouche.

Er is ook een berging. Dé ideale plaats om je wasmachine en droogkast te plaatsen voor de kleine en de grote wasjes.

De woonkamer met open keuken is voorzien van alle comfort en heeft zicht op het terras met gezellige patio. Achteraan bevindt zich er nog een grote bergruimte. Die kan je nog volledig invullen zoals je wenst: heb je extra stockageruimte nodig? Of wens je hier een bijberoep uit te oefenen? Het kan, want deze kan verwarmd worden.

Nog een leuk weetje, dit appartement kan ook bemeubeld gehuurd worden.

Interesse? Geef ons snel een seintje want dit appartement is onmiddellijk beschikbaar.

Huurafspraken: eerste maand huur vooruit betaald, helft van de plaatsbeschrijving, 3 maanden huurwaarborg. Provisie watergebruik €20/maand.

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Staat:

Instapklaar

Oriëntatie tuin:

Zuid

Bewoonbare oppervlakte:

57 m2

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Terras:

1

Stedenbouwkundige informatie

Erfgoed:

Nee

Comfort

EPC:

289 kWh/m²

Unieke code:

20220222-0002530499-RES-2

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Locatie

Duinstraat 126 B1 2060 Antwerpen

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.