Gelijkvloersappartement met 2 slaapkamers, tuin en zicht op kanaal van Willebroek. Gelijkvloersappartement met 2 slaapkamers, tuin en zicht op kanaal van Willebroek. Gelijkvloersappartement met 2 slaapkamers, tuin en zicht op kanaal van Willebroek. Gelijkvloersappartement met 2 slaapkamers, tuin en zicht op kanaal van Willebroek. Gelijkvloersappartement met 2 slaapkamers, tuin en zicht op kanaal van Willebroek. Gelijkvloersappartement met 2 slaapkamers, tuin en zicht op kanaal van Willebroek. Gelijkvloersappartement met 2 slaapkamers, tuin en zicht op kanaal van Willebroek. Gelijkvloersappartement met 2 slaapkamers, tuin en zicht op kanaal van Willebroek. Gelijkvloersappartement met 2 slaapkamers, tuin en zicht op kanaal van Willebroek. Gelijkvloersappartement met 2 slaapkamers, tuin en zicht op kanaal van Willebroek. Gelijkvloersappartement met 2 slaapkamers, tuin en zicht op kanaal van Willebroek. Gelijkvloersappartement met 2 slaapkamers, tuin en zicht op kanaal van Willebroek. Gelijkvloersappartement met 2 slaapkamers, tuin en zicht op kanaal van Willebroek. Gelijkvloersappartement met 2 slaapkamers, tuin en zicht op kanaal van Willebroek. Gelijkvloersappartement met 2 slaapkamers, tuin en zicht op kanaal van Willebroek. Gelijkvloersappartement met 2 slaapkamers, tuin en zicht op kanaal van Willebroek. Gelijkvloersappartement met 2 slaapkamers, tuin en zicht op kanaal van Willebroek.

VerhuurdGelijkvloersappartement met 2 slaapkamers, tuin en zicht op kanaal van Willebroek.

Beschrijving

Zoekt u een appartement om te huren met tuin, overdekt terras en een prachtig zicht op het kanaal van Willebroek? 

Dan hebben wij wat u zoekt…

Welkom in Westdijk 69. Dit gelijkvloersappartement is gelegen in een zéér goed onderhouden blok van 6 appartementen.
Een ruime inkomhal met vestiaire staat alvast op ons te wachten. We lopen door naar de leefruimte… Ik hoor het je al zeggen hoor….  “wat een prachtig zicht op het water“.

De keuken is bovendien volledig geïnstalleerd en wat ook heel handig is, is de aanpalende bijkeuken. Haal die kookboeken maar al boven.

Terug naar de inkomhal, een apart vernieuwd toilet met handenwasser. Naast het toilet hebben we ook nog een ruime badkamer met vernieuwde inloopdouche en een dubbele wastafel.

Verder hebben we de eerste ruime slaapkamer met een groot schuifraam naar het overdekt terras. Zalig om zo wakker te worden!

Het appartement beschikt ook nog over een tweede ruime slaapkamer.

En wil je ook af en toe eens wat genieten van die heerlijke zonnestralen, plaats genoeg in die leuke tuin hoor. 
Tijdens deze warme dagen is het ook fijn om even de schaduw op te zoeken bij het overdekt terras.

En heb je nog wat nood aan bergruimte, dan kan je in de kelderberging zeker nog wat gerief kwijt. Opgeruimd staat netjes.

We geven je ook nog graag de gemeenschappelijke lasten mee. Deze bedragen maar 100 euro om de 3 maanden.

Huurafspraken: eerste maand vooruit betaald, 3 maanden huurwaarborg en plaatsbeschrijving op gedeelde kosten.

Ben je al een beetje getriggerd en zie je jezelf hier al wonen?

Klik dan op onderstaande link om uw kandidatuur in te dienen. Na het bekijken van uw kandidatuur, zal u bericht krijgen of een bezoek kan worden ingepland.

https://m3-bornem.mijnhuurprofiel.be/property/60c03d1269c9fd2ac07304ce
 

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Staat:

goede staat

Oriëntatie tuin:

Noordwest

Bewoonbare oppervlakte:

105 m2

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Stedenbouwkundige informatie

Erfgoed:

Nee

Comfort

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

216

Unieke code:

2422608-RES-1

Elektriciteitskeuring:

, Niet conform

Locatie

Westdijk 69 002 2830 Willebroek

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.