Knap gelijkvloersappartement met 2 slaapkamers, terras en tuin Knap gelijkvloersappartement met 2 slaapkamers, terras en tuin Knap gelijkvloersappartement met 2 slaapkamers, terras en tuin Knap gelijkvloersappartement met 2 slaapkamers, terras en tuin Knap gelijkvloersappartement met 2 slaapkamers, terras en tuin Knap gelijkvloersappartement met 2 slaapkamers, terras en tuin Knap gelijkvloersappartement met 2 slaapkamers, terras en tuin Knap gelijkvloersappartement met 2 slaapkamers, terras en tuin Knap gelijkvloersappartement met 2 slaapkamers, terras en tuin Knap gelijkvloersappartement met 2 slaapkamers, terras en tuin Knap gelijkvloersappartement met 2 slaapkamers, terras en tuin Knap gelijkvloersappartement met 2 slaapkamers, terras en tuin Knap gelijkvloersappartement met 2 slaapkamers, terras en tuin Knap gelijkvloersappartement met 2 slaapkamers, terras en tuin Knap gelijkvloersappartement met 2 slaapkamers, terras en tuin Knap gelijkvloersappartement met 2 slaapkamers, terras en tuin Knap gelijkvloersappartement met 2 slaapkamers, terras en tuin Knap gelijkvloersappartement met 2 slaapkamers, terras en tuin Knap gelijkvloersappartement met 2 slaapkamers, terras en tuin Knap gelijkvloersappartement met 2 slaapkamers, terras en tuin Knap gelijkvloersappartement met 2 slaapkamers, terras en tuin Knap gelijkvloersappartement met 2 slaapkamers, terras en tuin Knap gelijkvloersappartement met 2 slaapkamers, terras en tuin

VerhuurdKnap gelijkvloersappartement met 2 slaapkamers, terras en tuin

Beschrijving

Zeer knap gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers, terras en tuin.

Welkom te Kasteelstraat in Buggenhout. Dit gelijkvloers appartement is gelegen in een zéér goed onderhouden gebouw omringd door natuur.

We betreden het appartement op het gelijkvloers. Grote raampartijen in de woonkamer zorgen ervoor dat er veel zonlicht naar binnen valt tijdens koude wintermaanden en tijdens de warme zomermaanden is het op het terras genieten van de zon, de rust en de stilte. De ideale plaats om tot rust te komen.

De keuken is ruim en voorzien van alle nodige toestellen. En wat ook heel handig is, is de aanpalende bijkeuken/berging. Haal die kookboeken al maar boven!

Verder beschikt het appartement over een badkamer met een ruime inloopdouche en twee gezellige slaapkamers.
Hier zal je dus zeker kunnen genieten van de zaligheid van een goede nachtrust. Een apart  gastentoilet met handenwasser mag hier ook niet ontbreken. 

Nog een belangrijk weetje: gemeenschappelijke lasten per maand: 30 euro/maand.

Huurafspraken: eerste maand vooruit betaald, 3 maanden huurwaarborg en plaatsbeschrijving op gedeelde kosten.

Wil je ook kans maken om dit appartement te huren, vul dan als de bliksem jouw huurprofiel in via volgende link en nemen we contact met je op van zodra we jouw gegevens hebben mogen ontvangen via https://m3-bornem.mijnhuurprofiel.be/property/622ad7a51aa81d0cf557199d
 

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Staat:

goede staat

Oriëntatie tuin:

Noordoost

Bewoonbare oppervlakte:

84 m2

Oppervlakte perceel:

800 m2

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Erfgoed:

Nee

Comfort

Verwarming:

Centrale verwarming - aardgas

Elektriciteitskeuring:

, Niet conform

Locatie

Kasteelstraat 83 001 9255 Buggenhout

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.