Spiksplinternieuw gelijkvloers appartement met garage en tuin. Spiksplinternieuw gelijkvloers appartement met garage en tuin. Spiksplinternieuw gelijkvloers appartement met garage en tuin. Spiksplinternieuw gelijkvloers appartement met garage en tuin. Spiksplinternieuw gelijkvloers appartement met garage en tuin. Spiksplinternieuw gelijkvloers appartement met garage en tuin. Spiksplinternieuw gelijkvloers appartement met garage en tuin. Spiksplinternieuw gelijkvloers appartement met garage en tuin. Spiksplinternieuw gelijkvloers appartement met garage en tuin. Spiksplinternieuw gelijkvloers appartement met garage en tuin. Spiksplinternieuw gelijkvloers appartement met garage en tuin. Spiksplinternieuw gelijkvloers appartement met garage en tuin. Spiksplinternieuw gelijkvloers appartement met garage en tuin. Spiksplinternieuw gelijkvloers appartement met garage en tuin. Spiksplinternieuw gelijkvloers appartement met garage en tuin. Spiksplinternieuw gelijkvloers appartement met garage en tuin.

VerhuurdSpiksplinternieuw gelijkvloers appartement met garage en tuin.

Beschrijving

We heten jou van harte welkom in de Bleekstraat 2 te Bornem.

We staan voor een gebouw van 4 zeer energiezuinige appartementen en nemen jou mee naar het appartement rechts onderaan. Aangezien dit appartement op de hoek ligt, merk je meteen op dat je ook aan de zijkant heel wat ramen hebt en dat verhuizen perfect langs achter kan. Maar voor we aan verhuizen denken, zullen we jou eerst even het appartement tonen.

We komen toe in de inkomhal, hangen onze jas even weg en wandelen door naar de woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van al het nodige comfort en het terras met tuin is het verlengde van jouw woonkamer. Wij zijn alvast enorm fan van dit plekje.

De berging naast de keuken is de plaats voor de wasjes en de plasjes.

Verder beschik je ook nog over 2 slaapkamers. De kleinste kamer kan perfect dienst doen als kinderkamer, bureau of dressing. Aan jou de keuze.

De badkamer is voorzien van een inloopdouche en is zeer praktisch en onderhoudsvriendelijk.

En uiteraard mag een apart gastentoilet niet ontbreken. 

Het appartement is gasonafhankelijk en de verwarming wordt geregeld door een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming.

Er is ook een lift aanwezig in het gebouw die je perfect kan gebruiken wanneer je je naar de ondergrondse garagebox begeeft die voorzien is van een extra berging.

Dit appartement is onmiddellijk beschikbaar en de maandelijkse provisie voor de gemeenschappelijke delen bedraagt 50 euro per maand.

Huurafspraken: eerste maand vooruit betaald, 3 maanden huurwaarborg, helft van de plaatsbeschrijving.

Zin in een bezoek? We ontvangen jou heel graag.

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Bouwjaar:

2022

Staat:

goede staat

Oriëntatie tuin:

West

Bewoonbare oppervlakte:

70 m2

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Garage:

1

Tuin:

1

Terras:

1

Stedenbouwkundige informatie

Erfgoed:

Nee

Comfort

Beglazing:

Dubbele beglazing

Unieke code:

EPB nieuwbouw nog niet voorhanden.

Renovatieverplichting:

Nee

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Lift:

Ja

Locatie

Bleekstraat 2 001 2880 Bornem

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.