3-Slaapkamer appartement met garage. 3-Slaapkamer appartement met garage. 3-Slaapkamer appartement met garage. 3-Slaapkamer appartement met garage. 3-Slaapkamer appartement met garage. 3-Slaapkamer appartement met garage. 3-Slaapkamer appartement met garage. 3-Slaapkamer appartement met garage. 3-Slaapkamer appartement met garage. 3-Slaapkamer appartement met garage. 3-Slaapkamer appartement met garage. 3-Slaapkamer appartement met garage. 3-Slaapkamer appartement met garage.

Te huur3-Slaapkamer appartement met garage.

Beschrijving

Bent u op zoek naar een rustig gelegen 3-slaapkamer appartement in Schoten, maar toch dichtbij invalswegen? Dan is dit ideaal!

Het appartement bevindt zich in een doodlopende straat op de eerste verdieping van het gebouw. Als u de buitenkant van het gebouw ziet waant u zich in de jaren 70, aangezien het bouwjaar 1976 is, maar eens binnen in de woonkamer ziet u dat het gerenoveerd is naar een modern hedendaags appartement. Dankzij de grote ramen in de woonkamer en slaapkamers valt er veel zonlicht binnen. 

Er is een moderne woonkamer (26m2) die zich aan de voorkant van het appartement bevindt. 

Aansluitend aan de woonkamer vindt u de praktisch ingerichte keuken (6,2m2) met vaatwasser, koelkast, fornuis en een nieuwe oven.

Als u zich naar de achterkant van het appartement begeeft, vindt u 3 slaapkamers, waarvan 2 ruime slaapkamers (12,5m2& 10m2) en 1 kinderkamer (5,5m2), met zicht op de gemeenschappelijke tuin. Ook heeft elke slaapkamer een rolluik. 

De badkamer (4m2) is recent vernieuwd en bestaat uit een ruime inloopdouche met modern meubel met één lavabo. Ook is er de ruimte voorzien om een droogkast en wasmachine te plaatsen. De toilet (1,3m2) bevindt zich naast de badkamer en is zeer ruim. 

Eens terug buiten, via de lift of trap, is er nog een garagebox die bij het appartement hoort en is inbegrepen in de prijs. 

Vrij vanaf 1 november. €75 vaste kosten (watergebruik, onderhoud lift en tuin).

EXTRA:
Lift in het gebouw
Garagebox
Gemeenschappelijke tuin
EPC 198kWh/m2jaar (UC:1990862)

KOSTEN:
Bij huurcontract eerste maand vooruit betalen + drie maanden waarborg
Huurpijs: €750/maand
Gemeenschappelijke kosten: €75/maand (watergebruik, onderhoud lift en tuin)
Eenmalig kosten plaatsbeschrijving (helft huurder, helft verhuurder)

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Bouwjaar:

1976

Oriëntatie tuin:

Oost

Bewoonbare oppervlakte:

75 m2

Oppervlakte perceel:

75 m2

Gevelbreedte:

7 m

Terreinbreedte:

7 m

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Garage:

1

Tuin:

1

Stedenbouwkundige informatie

Erfgoed:

Nee

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Comfort

EPC:

198

Unieke code:

20170906-0001990862-1

Elektriciteitskeuring:

, Niet conform

Lift:

Ja

Locatie

Antoon Wolfsstraat 26 2900 Schoten