2-slaapkamerappartement met terras en garagebox 2-slaapkamerappartement met terras en garagebox 2-slaapkamerappartement met terras en garagebox 2-slaapkamerappartement met terras en garagebox 2-slaapkamerappartement met terras en garagebox 2-slaapkamerappartement met terras en garagebox 2-slaapkamerappartement met terras en garagebox 2-slaapkamerappartement met terras en garagebox 2-slaapkamerappartement met terras en garagebox 2-slaapkamerappartement met terras en garagebox 2-slaapkamerappartement met terras en garagebox 2-slaapkamerappartement met terras en garagebox 2-slaapkamerappartement met terras en garagebox 2-slaapkamerappartement met terras en garagebox 2-slaapkamerappartement met terras en garagebox

Verkocht2-slaapkamerappartement met terras en garagebox

Beschrijving

Welkom in het gezellig dorpje Ruisbroek. Toegekomen in Kerkstraat 4, gaan we naar de bovenste verdieping. Hier staat een ruim appartement te koop met heel wat mogelijkheden. Wandel je met ons mee? We hangen onze jas even weg in de vestiaire en wandelen door naar de leefruimte. Hier is alvast voldoende ruimte voor een gezellige zithoek, alsook een grote eettafel waar al je vrienden na deze rare tijden, kunnen aanschuiven voor een lekker uitgebreid diner. Dit werd door jou met liefde klaargemaakt in de keuken die zich naast de leefruimte bevindt. Als we terug naar de inkomhal wandelen, stoppen we even in de badkamer. Ruim genoeg voor een ligbad of douche. Aan jou de keuze! Naast de badkamer heb je een ruime slaapkamer die uitkijkt op het terras. Aan de andere kant heb je een iets kleinere kamer, ideaal als kinderkamer of bureauruimte. Langs deze kamer kan je ook naar het terras, waar het in de zomer lekker vertoeven is. Wist je ook dat het dak volledig geïsoleerd is?  En ohja, er is ook nog een garagebox aanwezig. Jouw wagen staat dus altijd warm tijdens de koude wintermaanden.
Over warm gesproken, hebben we jou al kunnen opwarmen voor een bezichtiging? Zeker wel! Bel ons op het gratis nummer 0800 29 303 en we helpen jou met plezier verder. Belangrijk weetje, gemeenschappelijke last per maand bedraagt 80 euro.

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

630

Bouwjaar:

1973

Staat:

Te renoveren

Bewoonbare oppervlakte:

85 m2

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Garage:

1

Terras:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Comfort

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

193

Unieke code:

20170719--000197952-1--2

Elektriciteitskeuring:

, Niet conform

Locatie

Kerkstraat 4 2870 Puurs-Sint-Amands