2 handelspanden in een drukke, bruisende winkelstraat 2 handelspanden in een drukke, bruisende winkelstraat 2 handelspanden in een drukke, bruisende winkelstraat 2 handelspanden in een drukke, bruisende winkelstraat 2 handelspanden in een drukke, bruisende winkelstraat 2 handelspanden in een drukke, bruisende winkelstraat 2 handelspanden in een drukke, bruisende winkelstraat 2 handelspanden in een drukke, bruisende winkelstraat 2 handelspanden in een drukke, bruisende winkelstraat 2 handelspanden in een drukke, bruisende winkelstraat 2 handelspanden in een drukke, bruisende winkelstraat 2 handelspanden in een drukke, bruisende winkelstraat 2 handelspanden in een drukke, bruisende winkelstraat 2 handelspanden in een drukke, bruisende winkelstraat

Te koop2 handelspanden in een drukke, bruisende winkelstraat

Beschrijving

Deze twee handelspanden (in totaal 162m²) zijn gelegen in een drukke winkelstraat te Antwerpen en omvatten een winkel op het gelijkvloers (108 m²) en een 1ste verdiep (54 m²) die dienst kan doen als kantoor, stockruimte, enz.
Het gelijkvloers wordt momenteel verhuurd aan €1200/maand. Het eerste verdiep is vrij van gebruik, heeft een aparte inkomhal en kan apart verhuurd worden. Zo kunt u een mooi rendement behalen!

Indeling:
Gelijkvloers: winkel, ruim bureel, berging, kitchenette en toilet.
1ste verdiep: kantoor, kitchenette en toilet.

Extra info:
De panden dienen samen aangekocht te worden.
Overal dubbel glas.
EPC: 301 kWh/m².

(woongebied, vergunning, geen verkavelingsvergunning, geen voorkooprecht, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd)

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Staat:

Gerenoveerd

Bewoonbare oppervlakte:

162 m2

Oppervlakte perceel:

162 m2

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Voorkooprecht:

Ja

Erfgoed:

Nee

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Comfort

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

301

Unieke code:

2159695

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Locatie

Offerandestraat 72 2060 Antwerpen