Wie zijn we

M3 makelaars – wie zijn we

M3 is het geesteskind van verschillende gedreven vastgoedmakelaars die hun kennis, ervaring en enthousiasme bundelden in een partnership met een dikke plus. We begeleiden eigenaars naar een succesvolle en lucratieve verkoop, en vinden een passende woning voor mensen op zoek naar een nieuw pand. Benieuwd naar de gezichten achter M3?

Jacinthe Sterkens

Jacinthe runt gezwind het kantoor in Bornem – met een hart voor vastgoed én voor haar klanten. Ze heeft een persoonlijke en laagdrempelige aanpak, en gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Na haar 3-jarige vastgoedopleiding besloot ze zelfstandige te worden. Als stagiair-vastgoedmakelaar maakt ze van haar ultieme passie een beroep en staat ze haar mannetje in de harde vastgoedwereld. Jacinthe is lid van het straffe netwerk BNI Klein-Brabant. In haar vrije tijd is ze een warme mama en echtgenote, die graag uit eten gaat. De keuken is de minst favoriete kamer van deze pittige vastgoeddame …

Nancy Dobbelaer

Nancy heeft meer dan tien jaar ervaring in de vastgoedsector op haar teller. De huizenmarkt laat haar nooit los: ideeën en projecten borrelen voortdurend op, al lijkt ze de rust zelve. Nancy wordt op handen gedragen door haar trouwe klanten. En ook door haar man, die haar regelmatig ontvoert voor een reis of een moment van verstilling. In haar vrije tijd bindt ze haar skates om, fotografeert ze en tekent ze in haar schetsboek. Geduld staat niet in Nancy’s woordenboek. Geen nood: ook van uw project maakt ze snel werk!

Hendrik Chan

Hendrik kreeg de ondernemersmicrobe met de paplepel ingegeven. Na zijn universiteitsstudies nam hij een zaak over en deed hij veel saleservaring op. Als erkend vastgoedmakelaar runt hij zijn eigen kantoor in Antwerpen. Zijn klanten staan centraal in alles wat hij onderneemt. Als hij niet aan het werk is – zelden dus – krikt hij zijn kennis op en schoolt hij zich bij.

Glenn Cornelis

Glenn is een doorgewinterde klusser en verbouwer. Hij erfde de handige genen van zijn vader, en realiseerde eigenhandig enkele geslaagde verbouwingsprojecten. Voor hij een opleiding tot vastgoedmakelaar volgde, werkt hij als technische adviseur en kleurenconsulent – relevante ervaring die hem goed van pas komt in zijn huidige job. Glenn begeleidt ook ondernemers bij BNI. Hij is verzot op zijn vrouw en op musicals.

Julie Joos

Julie is de jongste telg van M3 Makelaars. Ondanks haar prille leeftijd is ze een grote meerwaarde voor het kantoor. Ze combineerde haar studies marketing met een opleiding in vastgoed. En ze droeg van jongs af aan haar steentje bij tot de succesvolle bakkerij van haar ouders. Julie is niet alleen een bezige bij maar ook een leeuwin: in haar vrije tijd zet ze zich met de Leo’s – de jeugdafdeling van de Lions Club – in voor de maatschappij. En tussendoor vindt ze nog de tijd om te joggen en te zwemmen – een gezonde geest in een gezond lichaam!

Geoffrey Andries

Geoffrey zijn filosofie is: “een beeld zegt meer dan duizend woorden” en dankzij zijn opleiding digitale fotografie brengt hij elke woning op een professionele manier in beeld. Alles wat met multimedia te maken heeft intrigeert hem en volgt hij op de voet, om steeds up-to-date te blijven. Hij beschikt over een groot aanpassingsvermogen en gaat doelgericht en strategisch te werk. Genieten betekent voor hem lekker tafelen en een film of serie bekijken.