Wie zijn we

M3 makelaars – wie zijn we

M3 is het geesteskind van verschillende gedreven vastgoedmakelaars die hun kennis, ervaring en enthousiasme bundelden in een partnership met een dikke plus. We begeleiden eigenaars naar een succesvolle en lucratieve verkoop, en vinden een passende woning voor mensen op zoek naar een nieuw pand. Benieuwd naar de gezichten achter M3?

Jacinthe Sterkens

Jacinthe runt gezwind het kantoor in Bornem – met een hart voor vastgoed én voor haar klanten. Ze heeft een persoonlijke en laagdrempelige aanpak, en gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Na haar 3-jarige vastgoedopleiding besloot ze zelfstandige te worden. Als erkend vastgoedmakelaar maakt ze van haar ultieme passie een beroep en staat ze haar mannetje in de harde vastgoedwereld. Jacinthe is lid van het straffe netwerk BNI Klein-Brabant. In haar vrije tijd is ze een warme mama en echtgenote, die graag uit eten gaat. De keuken is de minst favoriete kamer van deze pittige vastgoeddame …

Hendrik Chan

Hendrik kreeg de ondernemersmicrobe met de paplepel ingegeven. Na zijn universiteitsstudies nam hij een zaak over en deed hij veel saleservaring op. Als erkend vastgoedmakelaar runt hij zijn eigen kantoor in Antwerpen. Zijn klanten staan centraal in alles wat hij onderneemt. Als hij niet aan het werk is – zelden dus – krikt hij zijn kennis op en schoolt hij zich bij.

Glenn Cornelis

Glenn is een doorgewinterde klusser en verbouwer. Hij erfde de handige genen van zijn vader, en realiseerde eigenhandig enkele geslaagde verbouwingsprojecten. Voor hij een opleiding tot vastgoedmakelaar volgde, werkt hij als technische adviseur en kleurenconsulent – relevante ervaring die hem goed van pas komt in zijn huidige job. Glenn begeleidt ook ondernemers bij BNI. Zijn vrije tijd brengt hij graag door met zijn vrouw en zoontje. Hij is verzot op musicals en obstakel parcours lopen.

Charlotte Man

Charlotte is een begeesterde stagiaire-vastgoedmakelaar die zich vast bijt in elk dossier, tot groot genoegen van haar klanten.
Service is voor Charlotte geen hol begrip: ze gaat tot het uiterste en haalt altijd het onderste uit de kan.
In haar vrije tijd trekt ze de wijde wereld in om cultuur op te snuiven.

© Fotostudio Kwinten