Jij verkoopt je huis … wat mag je van ons verwachten?

Wil je een huis of appartement verkopen, dan verwacht je een goede service van je makelaar. Maar wat moet die service precies inhouden? Het antwoord daarop kan voor jou helemaal anders klinken dan voor andere verkopers van vastgoed … Dat hebben we bij M3 Makelaars goed begrepen. Daarom passen we onze service en ondersteuning aan jouw wensen aan.

Bij ons heb je immers keuze uit drie verschillende menu’s. De mate van begeleiding die we jou bieden verschilt daarbij, gaande van louter het voorbereidende werk tot een quasi all-in service.

M1 (Menu 1)

Wij doen het belangrijkste voorbereidende werk: we stellen je verkoopdossier samen, voorzien van een fotoverslag en een aantrekkelijke beschrijving van het pand. Daarnaast publiceren we het pand op meerdere sites. Vervolgens is het aan jou. De verkoop regel jij zelf.

M2 (Menu 2)

Naast het verkoopdossier en de publicatie krijg je van ons een login en paswoord, waarmee je op onze site toegang krijgt tot een afgeschermd gedeelte. Daar vind je alle info terug over de verkoop van jouw pand. Je leest er hier meer over.

Verder stellen we een gedetailleerd grondplan van je pand op. Wij regelen de afspraken en bezichtigingen en voeren uiteraard ook de onderhandelingen samen met jou. Kom je tot een akkoord met een koper, dan brengen we de verkoopovereenkomst in orde, tot en met de definitieve akte. Tussen de ondertekening van de compromis en het verlijden van de akte voorzien we in een overlijdensdekking voor de koper tot een bedrag van € 500.000.

M3 (Menu 3)

Wil je die extra touch? Dan is ons derde menu echt iets voor jou. Je krijgt immers alle services die we hierboven beschreven hebben in menu 1 en 2, maar daarbovenop voorzien we nog heel wat extra’s:

  • een fotoreportage van je pand door een professionele vastgoedfotograaf
  • advies van een vastgoedstylist
  • mogelijkheid tot aankleding met o.a. kartonnen meubelen
  • een openhuisdag

Jij kiest waarvoor je betaalt

Elke menu heeft zijn eigen benadering, en ook een bijhorend prijskaartje. Als klant kies jij bij M3 Makelaars dus zelf waarvoor je betaalt.

Nog vragen?

Aarzel niet om ons meteen te bellen of te mailen.

Benieuwd wat uw eigendom waard is?