Een vlotte verkoop start met een grondige analyse en waardebepaling van uw woning

Verkopen is maatwerk

Geen twee huizen zijn identiek. Logisch dat wij onze werkwijze afstemmen op uw woning en wensen. Kortom, maatwerk als standaard.

Uit ervaring weten we waarnaar kandidaat-kopers op zoek zijn, en welke verwachtingen ze koesteren. Die informatie gieten we in een op maat gemaakt verkoopverhaal. Bovendien luisteren we actief, om zo klantgerichte gesprekken te voeren die uw verkoopkansen vergroten.

Besteedt u uw vastgoedverkoop aan ons uit? Dan hebt u een flink voetje voor op mensen die hun transactie zelf beheren. M3 is geen makelaar van dertien in een dozijn, maar uw betrouwbare en kundige rechterhand voor een vlotte verkoop.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een vrijblijvende afspraak in een van onze drie kantoren: Antwerpen, Bornem, Brasschaat en Zwijndrecht. Bel 0800 29 303 of mail naar info@m3makelaars.be voor meer informatie.

Contacteer ons

Hoe gaan we te werk

1. Verkoopsanalyse en waardebepaling

Uw woning is uniek. Onze aanpak ook. Dankzij onze voeling met de markt én ons luisterend oor, krijgt u een correcte waardebepaling en een verkoopaanpak die u (en uw huis) als gegoten zit.

2. Administratie van een leien dakje

Bij uw verkoop komen heel wat verplichte documenten kijken. Wij ontfermen ons van a tot z over uw verkoopdossier. En garanderen een rechtsgeldige overeenkomst zonder kopzorgen.

3. Fotoreportage en styling

Zien doet kopen. Via een fotoreportage en eventueel styling steken we uw pand in een M3-jasje dat potentiële kopers makkelijker over de streep trekt. We focussen daarbij op de grootste troeven waaraan nieuwe eigenaars belang hechten.

4. 2D- en 3D-grondplannen

Vierkante meters, hoogtes, indeling, … we gieten al die informatie in gedetailleerde grondplannen die de koper onmiddellijk een helder inzicht geeft.

5. Wervende advertentieteksten

“Geen droge of voorspelbare kost, wél publiciteitsteksten die tot de verbeelding spreken. Resultaat: meer potentiële kopers reageren op uw advertentie, en hebben er vooraf al een goed gevoel bij.

6. Publicatie met impact

We plaatsen een goed zichtbaar uithangbord aan uw raam of in de voortuin. En we publiceren uw woning op een tiental relevante websites. Zo vergroten we aanzienlijk de kans dat uw woning gezien wordt.

7. 24/7 toegang tot eigenaarsplatform

U ontvangt een beveiligde login tot ons online eigenaarsplatform. Zo volgt u altijd en overal de status van uw verkoop.

8. Planning en bezichtiging

Huizen verkopen is een vak. Niet toevallig het onze. Wist u dat een vastgoedmakelaar 80 procent méér kans heeft om een verkoop af te ronden? In nauw overleg met u bepalen we wanneer geïnteresseerden een bezoek brengen aan uw huis. We begeleiden hen professioneel en met overtuigingskracht.

9. Geslaagde onderhandeling

Ook onderhandelen is een kunst – eentje waarin wij uitblinken. We halen het onderste uit de kan om uw verkoop tot een goed einde te brengen.

10. Opstellen van verkoopovereenkomst

Bereikt u met de kopers een akkoord over de prijs? Dan gieten wij de voorwaarden in een juridisch waterdichte verkoopovereenkomst. We laten ze nalezen door de notarissen van beide partijen, en ondertekenen ze op ons kantoor.

11. Begeleiding bij akte

Wij zijn van de partij op het moment dat u de notariële akte ondertekent. Rest u alleen nog om de sleutels te overhandigen …

Ontmoet ons team

Benieuwd naar de gezichten achter M3 makelaars? Maak kennis met ons gedreven team in Antwerpen, Bornem, Brasschaat en Zwijndrecht. Onze medewerkers zetten alle dagen hun beste beentje voor om onze klanten tevreden te stellen. Waarop wacht u nog?

Weten wat uw pand écht waard is? Vraag een schatting van uw woning aan.

Missie, visie en strategie

M3 makelaars is het geesteskind van enkele ambitieuze vastgoedmakelaars die hun kennis, ervaring en enthousiasme bundelden in een partnerschip met een dikke plus.

Een huis verkopen is een van de belangrijkste transacties in uw leven. Bij ons is die in bekwame handen, terwijl u zich nergens om hoeft te bekommeren. Zo begeleiden we u als eigenaar zorgeloos naar een snelle, succesvolle en lucratieve verkoop.

Hoe wij het verschil maken? Met een volledige waardebepaling van uw woning, een stevige portie dossierkennis, sterk verkoopinzicht en een maatwerkaanpak die loont. Kers op de taart: een lancering op de markt die in het oog springt en u een flinke voorsprong geeft op anderen.

Contacteer ons

Contacteer ons vandaag nog

    Maak gebruik van onze jarenlange expertise en kom te weten hoe je een meerwaarde creëert bij de verkoop van je woning!