5 tips voor een geslaagde housewarming

5 tips voor een geslaagde housewarming

Ben je net naar je nieuwe huis of appartement verhuisd? Dan staan je vrienden en familie vast te popelen om je nieuwe stekje te ontdekken. Nodig ze uit voor een spetterende housewarming. Hier vind je 5 tips.

  1. Je wilt je huis het liefst aan ál je vrienden en familie laten zien, maar het moet natuurlijk wel gezellig blijven. Daarom schat je best in hoeveel mensen je tegelijk over de vloer kunt krijgen zonder dat iedereen op elkaar gepakt staat. In de zomer kun je hen natuurlijk in de tuin ontvangen, maar is het feestje binnen, dan ben je toch best een beetje selectief als je de uitnodigingen verstuurt.
  2. Verwittig de buren dat je een feestje houdt. Of beter nog: nodig ze gewoon mee uit. Overdrijf sowieso niet met te luide muziek en spreek af wanneer de party over is. Want een goede buur is altijd beter dan een verre vriend.
  3. Versier je huis met slingers en bloemen. Wil je liever niet dat je nieuwe salontafel schade oploopt, leg er dan een tafelkleed over waar je bezoekers een leuke boodschap op kunnen schrijven.
  4. Als je zelf ook zo veel mogelijk van het feestje wilt genieten, bereid je best op voorhand wat hapjes voor en laat je je gasten zichzelf bedienen voor de drankjes.
  5. Hét moment waarop al je gasten zitten te wachten: de rondleiding. Zorg ervoor dat alle kamers er piekfijn bij liggen.

Het perfecte huis vinden voor housewarming? Daar zorgen wij voor!

Gerelateerde Berichten